POKé SISTERS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Sisters. Meer weten? Ontdek meer

20 okt 2022 om 6:12 Gezonde maaltijd met lekkere verse ingrediënten, kon alleen nog wel wat extra smaak gebruiken.
9 aug 2022 om 17:51 Order took really long time to arrive, more than an hour. Food was good, nice ingredients, but they added an extra topping that we didn’t request.
29 mei 2022 om 11:30 We waited over 90 minutes for the delivery - the restaurant called us to tell us, that the food was ready but nobody was there to pick it up. We ended up ordering somewhere else. Please reimburse this order!
8 jan 2022 om 19:24 Het eten was lekker. Maar bijna anderhalf uur wachten is echt niet iets om 9ver haar huis te schrijven
4 jan 2022 om 11:07 Very good, fresh Poke
11 dec 2021 om 21:44 Zeer goede poke bowl waar veel tijd in is gestoken door de eigenaar. De eigenaar belde zelfs dat hij het vervelend vond dat thuisbezorgd te laat was, en daarom had hij zelfs een nieuwe pokebowl gemaakt voor mij. Zeker nogmaals bestellen! Niet via TB
3 nov 2021 om 18:37 Zeer matige Poke Bowl, crispy garnalen waren al helemaal koud geworden en de rijst was veel te droog. Zeker het geld niet waard geweest. 2 water besteld kregen we 2 sisi wat we niet besteld hadden. 0 ster waard.
1 nov 2021 om 10:59 Poke bowl was tasty but delivery took 1 hour 20. Really long.
28 okt 2021 om 16:47 Lekkere poke owl gefrituurde garnaal. Alles lekker en vers.. Snelle en vriendelijke bezorging
26 sep 2021 om 20:10 De pokebowl was klein en niet echt lekker, de sinaasappelsap was warm en smaakte niet vers
12 sep 2021 om 23:24 Lekkere pokebowls, maar er zat wel erg weinig zalm in.
15 aug 2021 om 19:05 Smaakte heerlijk, eten was super vers! Zeker voor herhaling vatbaar.